SmartDoors Design

Mooi, flexibel en weer- en windbestendig

Design dat naadloos aansluit bij uw in- en exterieur

Wat krijg je als je award winnende Amerikaanse techniek combineert met Brits weer- en windbestendigheid en Nederlandse vindingrijkheid? Dan krijg je SmartDoorsDesign. SDD is de enige dealer van de Engelse, gepatenteerde Smart Folding Doors op het Europese vasteland.

Scharnierloos ontwerp

In plaats van op het oppervlak gemonteerde scharnieren en die de panelen met elkaar verbinden, zoals traditionele dubbele deuren doen, heeft de panoramische deur individuele vleugels die onafhankelijk van de andere werken. Zonder zichtbare hendels, voor maximale flexibiliteit en een strak design.

Veilig systeemontwerp

Gegarandeerde veiligheid door de meerpuntsvergrendeling en in elkaar grijpende tand- en groefpanelen.

Voordelen SmartDoorsDesign

Slide & Swing

Different by Design

Kies steeds opnieuw waar u een opening wilt creëren: links, rechts, helemaal open of enkele panelen gesloten. Dankzij het Slide & Swing systeem zijn alle panelen los van elkaar bedienbaar. Zonder belemmerende rail op de vloer of ontsierende grendels en scharnieren.

Opties

Kleuren

200+ Premium RAL-kleuren

Welke kleur u ook wilt, wij maken een deur die past bij uw interieur. Kies uit meer dan 200 RAL-kleuren. Wilt u een specifieke kleur die niet in de RAL-opties voorkomt? Onze kleurexperts maken graag uw perfecte kleur op maat.

Kies uit acht deurhendels.

Grafiet

Brons

Chrome

Goud

Zwart

Satijn

Zilver

Wit